torsdag den 17. oktober 2013

Hjemmeristet müsli til brunch!

Brunch tilbehør

Her i efterårsferien kommer min søster på besøg, og mon ikke hun skal forkæles med lækker brunch ;) 

Brunch er altså bare et hit! 
Det er også meget hyggeligt at lave en gang brunch hjemme, ligesom det er at spise ude. 

Når jeg laver brunch laver jeg ofte hjemmeristet müsli til den græske youghurt med en lækker sirup, eks. Agave sirup eller Ahorn sirup. 

Opskrift  

7 spsk. grovvalset havregryn
1 spsk. hørfrø
1 spsk. solsikkekerner
1 spsk. græskarfrø 
1 spsk. kokosmel
2 spsk. olie
2 spsk. honning 
2 spsk. sirup 

Forvarm panden og kom olie på panden. Start med at varme havregrynene på panden. Rist derefter resten af ingredienserne på panden med honning og rist et par minutter. Kom hørfrøene på panden til sidst da disse skal ristes blot få minutter.

Køl derefter müslien lidt af og server. 


God fornøjelse og tak fordi i læste med! 

XX

Ingen kommentarer:

Send en kommentar