
En lille ny muffen så dagens lys
Når jeg laver mad og bagværk kan jeg godt lide, at eksperimentere og afprøve nye ingredienser, for at man ikke skal spise det samme hver gang. Hvem ved måske finder man frem til en enorm lækker opskrift ;)Historien
Normalt er jeg ikke den store kagespiser, men en af mine yndlings hjemmebagværk er banan-chokolade kage. Denne kage smager også super lækker i muffin-format frem for skærekage.En dag manglede jeg nogle ingredienser og kom frem til banan-chokolade muffins med et twist, og de blev meget populære på hjemmefronten!
Disse var med kokosmel, brunfarin, havregryn og både mørk og lys chokolade. Det kan klart anbefales! :)
Senere kom så det nye twist, altså banan-chokolade muffins med et twist, med et twist. Her havde banan-chokolade muffinsene fået tilføjet kokosmel, peanuts, chokoladepulver, havregryn.
Opskriften på den sidste er herunder :)
Opskriften på den lille ny!
1 æg
1 banan
1 spsk. olie
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniliepulver
50 g. grofthakket mørk chokolade
ca. 30 g. peanuts grofthakket
1 håndfuld kokosmel
1 håndfuld finvalsede havregryn
1 tsk. chokoladepulver
1 dl. hvedemel
1 dl. sukker
- Mos bananerne. Hak chokoladen.
- Pisk æg, sukker og vanillesukker sammen i en skål.
- Rør olie, banan, chokolade, mel og bagepulver sammen med æggemassen.
- Rør resten af ingredienserne i massen.
- Hæld dejen i en muffinforme.
- Bag kagen i 20 min. ved 200º C.
tip: Prøv Dr. Oetkers chokolade kagemousse på toppen, det er guf :)
God fornøjelse!
XX
Ingen kommentarer:
Send en kommentar