MAKING RAVIOLI


Ingredienser
150 g durummel - eller 500 g durummel i alt
1 tsk salt
4 æg
Vand til at samle dejen med
Fyld:
Serano skine
Buko pikantost
How to:
Når pastapladerne er færdige, skal de straks fyldes, hvis du f.eks. ønsker at lave ravioli, tortellini eller cannelloni. Ellers bliver pasta-pladerne for tørre til at kunne klistre sammen.
Pastadejen kan opbevares i en plasticpose i køleskabet i 1-2 uger. Få også inspiration fra Valdemar her.
- Saml mel og salt i en bunke på bordet
- Slå æggene ud i melet.
- Ælt dejen sammen og tilsæt vand, til dejen føles smidig uden at være klæbrig.
- Lad dejen hvile i køleskab i ca. 15 minutter.
- Opdel dejen i små klumper til fyld
- Rul dem flade med en kagerulle
- Placer fyldet i midten af dejen og luk dem til med en gaffel
- Kog dem i 5 min.
Når pastapladerne er færdige, skal de straks fyldes, hvis du f.eks. ønsker at lave ravioli, tortellini eller cannelloni. Ellers bliver pasta-pladerne for tørre til at kunne klistre sammen.
Pastadejen kan opbevares i en plasticpose i køleskabet i 1-2 uger. Få også inspiration fra Valdemar her.
Jeg har serveret med en flødesauce af fløde, pikantost og lidt tomatpuré samt champignon og peberfrugt, let krydret med salt og peber. Dertil masser af parmesan og basilikum!
Bone appetito :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar