tirsdag den 22. juli 2014

Homemade Salsa // SLOWFOOD

Dejlig forfriskende chunky tomatsalsa! 

Goes to // Wraps // Nachos // Chili Con Carne // Taco // Tortillas


Jeg har længe gerne ville prøve at lave en hjemmelavet tomatsalsa, da jeg elsker mexikansk mad.

Du skal ikke tøve med at springe ud i det, det er super let, hvis du ejer en minihakker lignende tingest i køkkenet. Ellers kan du jo altid finhakke tomaterne på et skærebræt :-)

Opskrift

  • 1 håndfuld modne tomater - eksempelvis cherry eller blommetomater
  • ½ fed hvidløg, meget finthakket.
  • 1/8 fint hakket rødløg
  • 1 spsk. hakket frisk koriander og basilikum
  • ½ tsk. middelhavssalt
  • En knivspids friskkværnet peber
  • 1 spsk. olivenolie
  • ½ tsk. citronsaft
  • 1 tsk. hakkede jalapenos 
  • Et par hakkede soltørrede tomater (blødet op i vand i 2 timer)

How to  

Skære tomaterne i kvarte stykker og kom dem i en minihakker.
Tilsæt finhakket hvidløg, rødløg, urter krydderier og resten af ingredienserne.

Hak massen, til du synes at tomatsalsaen har en passende konsistens.

Server til en traditionel mexikansk ret som tortillas med kød, salat, ost og frisk hjemmelavet guacamole.

Velbekomme!


XX




Ingen kommentarer:

Send en kommentar