HJEMMELAVET KNAS TIL DIN SKYR
...ELLER PEP DIN YOUGHURT OP MED HJEMMELAVET MÜSLI
O P S K R I F T
- Havregryn
- Hørfrø
- Solsikkefrø
- Sesamfrø
- Lys sirup
- Sukker
- Acacie honning
- Jomfru olivenolie
Tag en stegepande og opvarm lidt olie med honning, sukker og lidt sirup - således af mængden passer til havregryn og frø kan vendes i den opvarmede karamel-konsistens uden at blive for søbet i det.
Kom først havregryn på panden ved forholdsvis høj varme i et par minnutter, for at riste dem igennem. Kom herefter frø på panden ved lidt lavere temperatur i et par minutter. Frøene kan let poppe og springe ud over det hele, hvis panden er for varm.
Køl herefter granolaen ned og kom den evt. på et glas hvor den fint kan holde sig i en god periode (måske op til 14 dage, uden at blive for kedelig).
TIP
Prøv evt. at tilsætte tørrede tranebær og hakkede mandler som ekstra ingredienser.
LÆKKER & SIMPEL MORGENMAD
DIY GRANOLA MED VANILJE YOUGHURT
// DIY GRANOLA // HJEMMELAVET MÜSLI // OPSKRIFT PÅ MÜSLI // HJEMMELAVET SKYR TOPPING // GRANOLA OPSKRIFT // SIMPEL MORGENMAD // EASY PEASY SLOWFOOD //
Ingen kommentarer:
Send en kommentar